Esimerkkejä kasvohoidoistamme

Kasvohoidoissamme räätälöidään sinun kasvoillesi sopiva hoito. Kerrothan aikaa varatessa minkälaisen hoidon haluat.

Hyaluronic_kokonaisuus

Oranssi-etre-belle-logo-IT

Hyaluronic Triple effect – kosteuttava ja kiinteyttävä kasvohoito 85 €

Sisältää hellävaraisen puhdistuksen ja kuorinnan, peel off naamion, hieronnan kosteuttavalla mousse naamiolla ja lopuksi kosteuttavat voiteet.

 

 

kaviaarikasvohoitoKaviaarikasvohoito 85 €

Kaviaarihoito antaa iholle lisää voimaa. Tuotteiden sisältämät raaka-aineet – meren mineraalicocktail ja hivenaineet – antavat väsyneelle iholle uutta energiaa ja ennaltaehkäisevät ihon ikääntymistä. Ne aktivoivat solujen aineenvaihduntaa ja varmistavat ihon joustavuuden, kosteuden ja kimmoisuuden.

 

 

Gerards

GERARD’S peruskasvohoito 67 €

  • alkupuhdistus
  • kuorinta
  • mekaaninen puhdistus
  • naamio
  • hoitovoide

 

Gerards luminous lift kasvohoitoGERARD’S Luminous Lift -kasvohoito 85 €

Heleyttävä ja kohottava vaikutus. Timantin, maailman arvokkaimman kiven ylellisyys kätkeytyy näihin helliviin hoitoaineisiin, jotka antavat ihollesi ennennäkemätöntä hehkua. Luminous Lift on suunniteltu hoitamaan elotonta ihoa, jolle on ilmaantunut juonteita, pintaryppyjä ja syviä ryppyjä.

 

 

Casmara peel-off naamiot

CASMARA erikoiskasvohoito peel off -naamiolla 75 €

Re6tense mask on kiinteyttävä, kirkastava peel off -naamio, joka sopii erityisesti joustavuutensa ja kimmoisuutensa menettäneille ihoille. Naamiossa yhdistyvät kiivi ja seesaminsiemenet. Kiivistä saatava runsas C-vitamiinimäärä stimuloi kollageeni- ja elastiinisynteesiä sekä kirkastaa ihoa.

Myynnissä Jamelan tuotteita

JamelaJamela

JaaEmail this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on VK